Groepslessen

Zie voor de tijden van de groeplessen het kopje Tijden

Steps

Steps is een allround body workout. Met behulp van een step en muziek beleef je een pittige les. Tegelijkertijd worden er verschillende armbewegingen gemaakt. De les Steps begint met het losmaken van de spieren, de z.g. "warming-up". Daarna wordt spelenderwijs een dynamische les opgebouwd rondom- en op een laag bankje. Elke les wordt afgesloten met  ontspanningsoefeningen ("cooling-down").

Spinning

Spinning is een uitdagende, intensieve sport die voor iedereen toegankelijk is! Op een spinningbike, waarbij je zelf de weerstand bepaalt en onder begeleiding van muziek, bouw je steeds meer uithoudingsvermogen, conditie en kracht op.  


BodyFit

Bodyfit is een workout op muziek waarin je de belangrijkste spiergroepen traint en daarbij zoveel mogelijk calorieën verbrandt. De combinatie van muziek en de groep zorgen ervoor dat je je grenzen zult verleggen. De afwisseling met gewichten en circuittrainingen maken van elke les een nieuwe uitdaging.

HyperFit

Hyperfit is gebaseerd op de populaire en snelgroeiende Crossfit methodologie. Verschillende vormen van sport zoals gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd.

NieuwsOok zin om te gaan sporten, kom eens langs en doe mee aan één van onze groepslessen bij Actief & Fit!
Wij bieden BodyFit, HyperFit, Spinning, Steps en Pilatus aan.
Voor meer informatie ga naar Groepslessen.

Actief & Fit Sportcentrum
Kastanjeplein 9
3381 LT Giessenburg
Tel.: 06-21163232
info@actief-en-fit.nl